Tuesday, May 19, 2020

Greetings Fiji! अभिवादन फ़िजी! abhivaadan fijee!  


To all our friends and companions of faith in Fiji, especially my Brother in the Lord Joseph Lagilagi. Greetings in the name of our Father God, and His Son, Jesus Christ, author and finisher of our faith. The Lord would say to you…

"Though smaller than some, and away from most, you are a special jewel in my sight. Your faith is unsurpassed, matched only by your generosity and kindness. The world could take a lesson from you. It would surely be more peaceful. The traits of heaven beat within your hearts."


"The godly will rejoice in the LORD and find shelter in him. And those who do what is right         will praise him." (Psalm 64:10)

May the grace of our Lord Jesus be upon you and your families. May many blessings, health, and prosperity be yours today and always. – Gene

हमारे सभी दोस्तों और फिजी में विश्वास के साथियों, विशेष रूप से मेरे भाई लॉर्ड जोसेफ लागिलागी में। हमारे पिता परमेश्वर, और उनके पुत्र, यीशु मसीह, लेखक और हमारे विश्वास के फिनिशर के नाम पर बधाई। प्रभु आपसे कहेंगे…

"हालांकि कुछ से छोटा, और सबसे दूर, आप मेरी दृष्टि में एक विशेष रत्न हैं। आपका विश्वास नायाब है, जो आपकी उदारता और दया से ही मेल खाता है। दुनिया आपसे सबक ले सकती है। यह निश्चित रूप से अधिक शांतिपूर्ण होगा।" आपके दिल के भीतर स्वर्ग के लक्षण। "

"ईश्वर यहोवा में आनन्दित होगा और उसमें आश्रय पाएगा। और जो लोग सही हैं, वे उसकी प्रशंसा करेंगे।" (भजन ६४:१०)

हमारे प्रभु यीशु की कृपा आप और आपके परिवारों पर हो। कई आशीर्वाद, स्वास्थ्य और समृद्धि आज और हमेशा आपकी हो सकती है। - जीन
hamaare sabhee doston aur phijee mein vishvaas ke saathiyon, vishesh roop se mere bhaee lord joseph laagilaagee mein. hamaare pita parameshvar, aur unake putr, yeeshu maseeh, lekhak aur hamaare vishvaas ke phinishar ke naam par badhaee. prabhu aapase kahenge…

No comments: